top of page

LESSEN DRU YOGA

In de lessen beginnen we met een activatie/opwarming van het lichaam; dit helpt o.a. om spanningen en vermoeidheid los te laten en het lichaamsbewustzijn te vergroten. 

 

Het vervolg is vaak een zgn. “Energy Block Release” (EBR). Deze series zijn specifiek voor Dru Yoga en bestaan uit een serie van vloeiende bewegingen, met daarbij aandacht voor de ademhaling en stromen van energie. Stijfheid en pijn in gewrichten en spieren worden verminderd, waardoor ook geblokkeerde energie beter kan gaan stromen.  

 

Daarna gaan we verder met vloeiende houdingen (bv. hond, krijger, boom) of reeksen (bv. zonnegroet). 

 

Natuurlijk eindigen we met een heerlijke diepe ontspanning, waardoor het laatste restje spanning verdwijnt. Zo kan je opgeladen de les verlaten. 

Passende muziek kan de les ondersteunen.

 

Dru yoga is door de zachte, vloeiende bewegingen geschikt voor jong en oud. Uitgangspunt is het eigen lichaam met zijn mogelijkheden. Ik kijk samen met je naar eventuele aanpassingen.

 

De werking van yoga zit niet altijd in het volhouden van de fysiek uitdagende houdingen, maar meer in het subtiel ervaren ervan….. 

stroom 5.png
Yoga Class

LESROOSTER

Lesrooster vanaf 9 januari 2024:

Elke dinsdagavond:

* 20.30-21.45 uur

* 19.00-20.15 uur (  elke 4de dinsdag van de maand vervalt deze yogales i.v.m. andere activiteit in de Broekakker)

De lessen vinden plaats in De Broek-Akker, Hof van Sint Pieter 41 in Bennekom

 

TARIEVEN 

Tarieven vanaf 1 januari 2024:

 * 5 lessen € 52,50

 * Proefles € 7,50 

Betaling dient te zijn voldaan voorafgaand aan de lessen via een betaalverzoek of overmaken op rekeningnummer NL85 ASNB 8843 9977 18  t.n.v. Yoga de Stroom te Randwijk.

Opzegtermijn is een maand.

bottom of page