top of page

OVER MIJ

Mijn naam is Annemieke Cuijpers. 
Sinds 1997 woon ik in Randwijk, bij de rivier de Rijn. Ik ben getrouwd met Ron, samen hebben we 2 volwassen kinderen. 
Naast mijn parttime werk als ergotherapeut bij mensen met een visuele beperking, heb ik allerlei opleidingen gevolgd om mij persoonlijk verder te ontwikkelen. O.a. een opleiding tot Klassiek Homeopaat, en bij Vrije Academie het Pad een opleiding tot holistisch beeldend kunstenaar.
Yoga heeft als rode draad door mijn leven gelopen. In periodes ben ik vanaf de middelbare school al geïnteresseerd en bezig met verschillende vormen van yoga, zoals Hatha Yoga en Yin Yoga.  
Dru  Yoga is als laatste op mijn pad gekomen. Het heeft mij in drukke en hectische tijden meer energie en rust gegeven. In 2020 heb ik de 3-jarige opleiding tot Dru docent afgerond. 
Sindsdien geef ik met veel plezier yogales! Het is mooi om tijdens de lessen te laten ervaren dat door de vloeiende bewegingen van Dru Yoga de levenskracht weer kan gaan stromen.
Ik ben lid van het Dru Professioneel Netwerk(DPN), waarbij ik regelmatig bijscholingen volg. Als laatste heb ik een gespecialiseerde rugscholing gevolgd.

Yoga De Stroom is aangesloten bij het yoganetwerk Bennekom, een samenwerkingsverband van 4 erkende yogadocenten in Bennekom. 

bottom of page